Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Aquiles FC chokos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 23.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco passt de bal zonder na te denken. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Jurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurado passt de bal met de wreef. Gato rent richting de bal. Abuawad verovert de bal door een tackle van achteren. Abuawad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Capobianco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capobianco passt de bal met de wreef. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap. Saldaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Aquiles FC - chokos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Aquiles FC 50%, chokos 50%.
Atlético Aquiles FC - chokos 0:1

57e minuut.
Navarrete passt de bal zonder na te denken. Alarcón rent richting de bal. Albornos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albornos krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Vaca Díez de bal. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt speelt de bal door. Capobianco rent richting de bal. Capobianco schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg passt de bal in één keer door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero geeft een hoge lob. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Aquiles FC - chokos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Aquiles FC 53%, chokos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Aquiles FC - chokos 1:1