Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerro Inca Academia FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Chura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chura geeft een hoge lob. Sillero kopt de bal weg. Espada is nu in balbezit. Espada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Chura geeft een lange en hoge pass. Löhner kopt de bal weg. Calvo geeft de bal voor. Amelunge rent richting de bal. Amelunge draait met de bal, schiet en ... Cardona bokst de bal weg. Klungelig pakt Castell de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerro Inca - Academia FC 0:1

15e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Avila de bal. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Beltrán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mamani komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Chura met een sublieme pass. Zubieta met een sublieme pass. De Avila rent richting de bal. Amelunge verovert de bal door een tackle van achteren. Amelunge schiet op doel. Cardona bokst de bal weg.

29e minuut.
Adriazola geeft de bal voor. Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chura is nu in balbezit. Espada rent richting de bal. Espada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerro Inca 66%, Academia FC 34%.
Cerro Inca - Academia FC 0:1

56e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Chura rent richting de bal. Calle is nu in balbezit. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Espada rent richting de bal. Amador onderschept slim de pass. Amador geeft een lange en hoge pass. Coca is nu in balbezit. Coca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cardona probeert naar een medespeler te passen. Coca rent richting de bal. Chura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chura krijgt een gele kaart. Coca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamani komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerro Inca 42%, Academia FC 58%.
Cerro Inca - Academia FC 0:1