Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
19Tecu99 chokos
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lozada rent richting de bal. Vega met een sublieme pass. Jiménez kan de bal niet met de borst controleren. Barba onderschept slim de pass. Barba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vega met een sublieme pass. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco passt de bal met de wreef. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - chokos 0:1

13e minuut.
Urquidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt passt de bal in één keer door. Lozada rent richting de bal. Lozada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes rent richting de bal. Cervantes speelt de bal door. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Muguertegui verovert de bal door een tackle van achteren. Muguertegui speelt de bal door. Barra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barba rent richting de bal. Barba draait met de bal, schiet en ... Loma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
19Tecu99 - chokos 1:1

35e minuut.
Yugar speelt de bal door. Cervantes rent richting de bal. Cervantes met een sublieme pass. Barba is nu in balbezit. Barba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - chokos 2:1

40e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega geeft een hoge lob. Muguertegui rent richting de bal. Capobianco rent richting de bal. Capobianco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 19Tecu99 44%, chokos 56%.
19Tecu99 - chokos 2:1

57e minuut.
Klungelig pakt Yugar de bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
19Tecu99 - chokos 2:2

75e minuut.
Doeltrap. Loma trapt de bal weg van het doel. Capobianco kopt de bal weg. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montero trapt de bal weg van het doel. Calero kopt de bal weg. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Barba is nu in balbezit. Gato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gato geeft de bal voor. Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 19Tecu99 43%, chokos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
19Tecu99 - chokos 2:2