Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaca Diez Cerro Inca
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Cabrerizo kopt de bal weg. Ortega is nu in balbezit. Chiqueno rent richting de bal. Calvimontes rent richting de bal. Calvimontes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Salvador draait met de bal, schiet en ... Zubieta rent richting de bal. Zubieta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zubieta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salvador zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cardona met een harde bal richting middenveld. Calvimontes kopt de bal weg. Cabrerizo kan de bal niet met de borst controleren. Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaca Diez 55%, Cerro Inca 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vaca Diez - Cerro Inca 0:0

87e minuut.
Chiqueno is nu in balbezit. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador passt de bal met de wreef. Solíz rent richting de bal. Solíz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaca Diez 40%, Cerro Inca 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vaca Diez - Cerro Inca 0:0