Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia FC Adabys FC
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Löhner bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada onderschept slim de pass. Espada haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - Adabys FC 1:0

11e minuut.
Babastro verovert de bal door een tackle van achteren. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry passt de bal met de wreef. Maute Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Academia FC - Adabys FC 1:1

14e minuut.
Espada met de inworp. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel. Amelunge krijgt zijn hoofd ertegen. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - Adabys FC 2:1

15e minuut.
Henry rent richting de bal. Henry passt de bal met de wreef. Chura bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia verovert de bal door een tackle van achteren. Maute Saravia draait met de bal, schiet en ... Urey bokst de bal weg.

34e minuut.
Babastro geeft een lange en hoge pass. Conde rent richting de bal. Amelunge verovert de bal door een tackle van achteren. Amelunge haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - Adabys FC 3:1

43e minuut.
Maute Saravia rent richting de bal. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia verovert de bal door een tackle van achteren. Maute Saravia draait met de bal, schiet en ... Urey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - Adabys FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia FC 61%, Adabys FC 39%.
Academia FC - Adabys FC 3:2

71e minuut.
Chura is nu in balbezit. Chura probeert naar een medespeler te passen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia rent richting de bal. Maute Saravia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Chura rent richting de bal. Conde onderschept slim de pass. Conde geeft een lange en hoge pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Henry rent richting de bal. Henry passt de bal met de wreef. Daar is Babastro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maute Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia FC 65%, Adabys FC 35%.
Academia FC - Adabys FC 3:2