Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTEGRACIÓN DEL NORTE FC Valle Tachuela
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
NinNovoa is nu in balbezit. NinNovoa passt de bal in één keer door. Daar is Sempertegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sempertegui haalt uit met een fantastische trap. Raldes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
NinNovoa geeft de bal voor. Klungelig pakt Sempertegui de bal. Martinez speelt de bal door. Daar is Romano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Valverde speelt de bal door. Ayllón rent richting de bal. Ayllón passt de bal zonder na te denken. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap. Espada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gatti zal de hoekschop nemen. Romano maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

19e minuut.
Sempertegui onderschept slim de pass. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Romano is nu in balbezit. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTEGRACIÓN DEL NORTE FC - Valle Tachuela 0:1

28e minuut.
Ayllón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayllón schiet op doel. NinNovoa met een sublieme pass. Martinez is nu in balbezit. Martinez draait met de bal, schiet en ... Espada bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Martinez speelt de bal door. Gatti speelt de bal door. Romano is nu in balbezit. Romano schiet op doel. Espada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTEGRACIÓN DEL NORTE FC - Valle Tachuela 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTEGRACIÓN DEL NORTE FC 59%, Valle Tachuela 41%.
INTEGRACIÓN DEL NORTE FC - Valle Tachuela 0:2

48e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde met een sublieme pass. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Raldes niet meer kan verder spelen. Valdez komt het veld opgelopen.

85e minuut.
NinNovoa rent richting de bal. Ayllón verovert de bal door een tackle van achteren. Ayllón passt de bal in één keer door. Romano rent richting de bal. Romano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTEGRACIÓN DEL NORTE FC 51%, Valle Tachuela 49%.
INTEGRACIÓN DEL NORTE FC - Valle Tachuela 0:2