Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real pumas FC Blooming
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Altamirano trapt de bal weg. Adrian heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos rent richting de bal. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Inworp. Quiñones met een snelle inworp. Barrancos heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Bordaberry springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real pumas - FC Blooming 1:0

39e minuut.
Crapuzzi passt de bal in één keer door. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry schiet op doel. Altamirano bokst de bal weg.

45e minuut.
Burela heeft problemen om de bal te vangen. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo geeft de bal voor. Santisteban is nu in balbezit. Santisteban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real pumas 47%, FC Blooming 53%.
real pumas - FC Blooming 1:0

52e minuut.
Quiñones speelt de bal door. Barrancos is nu in balbezit. Adrian begaat een overtreding. Adrian krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Machicado speelt de bal door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry schiet op doel. da Costa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dorigo onderschept slim de pass. Dorigo passt de bal met de wreef. Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santisteban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real pumas 42%, FC Blooming 58%.
real pumas - FC Blooming 1:0