Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blue look MALEN FC
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Zamudio geeft een lange en hoge pass. Costabal is nu in balbezit. Costabal passt de bal in één keer door. Reckling is nu in balbezit. Reckling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel geeft een hoge lob. Reckling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costabal is nu in balbezit. Costabal schiet op doel. Echegaray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
blue look - MALEN FC 0:1

13e minuut.
Peñafiel speelt de bal door. Costabal rent richting de bal. Costabal passt de bal zonder na te denken. Reckling rent richting de bal. Reckling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Peñafiel rent richting de bal. Peñafiel probeert naar een medespeler te passen. Orte met een sublieme pass. Reckling is nu in balbezit. Reckling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Peñafiel is nu in balbezit. Peñafiel geeft een lange en hoge pass. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. de la Quintana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue look 65%, MALEN FC 35%.
blue look - MALEN FC 0:1

54e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez passt de bal in één keer door. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Milliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Milliet draait met de bal, schiet en ... Revollo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Orte heeft problemen om de bal te vangen. Callejas is nu in balbezit. Callejas speelt de bal door. Reckling bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Blacutt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Powierża de bal. Powierża passt de bal zonder na te denken. de la Quintana rent richting de bal. de la Quintana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blue look - MALEN FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue look 37%, MALEN FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blue look - MALEN FC 1:1