Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blooming Consorcio Colla
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel passt de bal met de wreef. Pérez is nu in balbezit. Céspedes onderschept slim de pass. Céspedes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Cascales met een sublieme pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Céspedes schiet op doel. Davila bokst de bal weg.

17e minuut.
Cascales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez speelt de bal door. Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vincenti speelt de bal door. Medrano is nu in balbezit. Bocangel speelt de bal door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ... Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pérez speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Céspedes is nu in balbezit. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blooming - Consorcio Colla 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blooming 41%, Consorcio Colla 59%.
FC Blooming - Consorcio Colla 1:0

64e minuut.
Quintans kopt de bal weg. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez passt de bal in één keer door. Leigue rent richting de bal. Leigue geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cascales geeft een lange en hoge pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón geeft een hoge lob. Céspedes is nu in balbezit. Céspedes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blooming - Consorcio Colla 2:0

71e minuut.
Pérez passt de bal in één keer door. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas speelt de bal door. Bocangel rent richting de bal. Bocangel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bocangel passt de bal zonder na te denken. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti probeert naar een medespeler te passen. Bocangel rent richting de bal. Bocangel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blooming - Consorcio Colla 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blooming 49%, Consorcio Colla 51%.
FC Blooming - Consorcio Colla 2:1