Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Consorcio Colla Wilstermann1998
Normal Tactiek Ulti
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 34.9
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Bilewicz is nu in balbezit. Bilewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Pérez de bal. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Quintans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintans geeft een lange en hoge pass. Barlik speelt de bal door. Hemetzberger is nu in balbezit. Hemetzberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cerović met een sublieme pass. Aldeondo is nu in balbezit. Aldeondo passt de bal in één keer door. Hemetzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemetzberger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Quintans rent richting de bal. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle met een sublieme pass. Hemetzberger is nu in balbezit. Hemetzberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hemetzberger onderschept slim de pass. Hemetzberger passt de bal zonder na te denken. Aldeondo met een sublieme pass. Barlik rent richting de bal. Barlik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cerović probeert de bal aan de voet te houden. Barlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik passt de bal met de wreef. Hemetzberger rent richting de bal. Hemetzberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemetzberger verovert de bal door een tackle van achteren. Hemetzberger draait met de bal, schiet en ... Davila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - Wilstermann1998 0:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintans rent richting de bal. Valle onderschept slim de pass. Valle geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Aldeondo heeft problemen om de bal te vangen. Aldeondo passt de bal zonder na te denken. Hemetzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik is nu in balbezit. Barlik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cerović rent richting de bal. Cerović passt de bal met de wreef. Hemetzberger is nu in balbezit. Hemetzberger haalt uit met een fantastische trap. Davila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - Wilstermann1998 0:2

44e minuut.
Aldeondo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barlik de bal. Barlik geeft de bal voor. Hemetzberger rent richting de bal. Hemetzberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - Wilstermann1998 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Consorcio Colla 78%, Wilstermann1998 22%.
Consorcio Colla - Wilstermann1998 0:3

48e minuut.
Costas verovert de bal door een tackle van achteren. Costas geeft de bal voor. Bilewicz probeert de bal aan de voet te houden. Bocangel is nu in balbezit. Bocangel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Paredes speelt de bal door. Quintans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemetzberger verovert de bal door een tackle van achteren. Hemetzberger haalt uit met een fantastische trap. Davila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - Wilstermann1998 0:4

60e minuut.
Cerović probeert naar een medespeler te passen. Aldeondo rent richting de bal. Aldeondo met een sublieme pass. Hemetzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemetzberger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Barlik passt de bal zonder na te denken. Valle probeert naar een medespeler te passen. Hemetzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemetzberger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Davila met een harde bal richting middenveld. Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barlik de bal. Barlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - Wilstermann1998 0:5

74e minuut.
Guevara rent richting de bal. Eid is nu in balbezit. Eid geeft een hoge lob. Hemetzberger probeert de bal aan de voet te houden. Hemetzberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aldeondo passt de bal in één keer door. Hemetzberger rent richting de bal. Barlik rent richting de bal. Barlik haalt uit met een fantastische trap. Davila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - Wilstermann1998 0:6

81e minuut.
Leigue onderschept slim de pass. Cerović onderschept slim de pass. Cerović speelt de bal door. Hemetzberger rent richting de bal. Hemetzberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Barlik rent richting de bal. Barlik met een sublieme pass. Hemetzberger is nu in balbezit. Hemetzberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bilewicz rent richting de bal. Barlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik passt de bal in één keer door. Hemetzberger is nu in balbezit. Hemetzberger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Davila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Consorcio Colla 74%, Wilstermann1998 26%.
Consorcio Colla - Wilstermann1998 0:6