Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
itzel fc chicheros FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Valdivia met een sublieme pass. Salahues bereikt de bal nog maar net als eerste. Batlle rent richting de bal. Salahues verovert de bal door een tackle van achteren. Salahues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - chicheros FC 0:1

6e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado met een sublieme pass. Calabi rent richting de bal. Gallo is nu in balbezit. Gallo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albornos speelt de bal door. Salahues kopt de bal weg. Gallo probeert de bal aan de voet te houden. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Calabi is nu in balbezit. Sejas verovert de bal door een tackle van achteren. Sejas met een sublieme pass. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Huamán speelt de bal door. Valdivia is nu in balbezit. Calabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia onderschept slim de pass. Valdivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - chicheros FC 0:2

28e minuut.
Arias rent richting de bal. Arias geeft een hoge lob. Nürmberg rent richting de bal. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Nürmberg probeert naar een medespeler te passen. Alí rent richting de bal. Alí passt de bal in één keer door. Barra is nu in balbezit. Barra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itzel fc 51%, chicheros FC 49%.
itzel fc - chicheros FC 0:2

56e minuut.
Salahues kopt de bal weg. Daar is Gismondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alpire de bal onder controle te krijgen. Paal!

64e minuut.
Delgado probeert de bal aan de voet te houden. Batlle speelt de bal door. Salahues probeert de bal aan de voet te houden. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Salahues rent richting de bal. Ferrufino onderschept slim de pass. Huamán begaat een overtreding. Ferrufino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ferrufino kan niet meer verder spelen. Leitao komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Calabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao is nu in balbezit. Leitao geeft een lange en hoge pass. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Leitao verovert de bal door een tackle van achteren. Leitao geeft een lange en hoge pass. Daar is Peñaloza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sejas speelt de bal door. Canedo rent richting de bal. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo onderschept slim de pass. Canedo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itzel fc 36%, chicheros FC 64%.
itzel fc - chicheros FC 0:2