Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALEN FC FC Blooming
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Reckling bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santisteban. Reckling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamudio met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Medrano de bal. Orte rent richting de bal. Orte geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - FC Blooming 1:0

7e minuut.
Cascales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costabal is nu in balbezit. Reckling rent richting de bal. Reckling schiet op doel. da Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blacutt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reckling is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castello is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - FC Blooming 2:0

11e minuut.
Comay rent richting de bal. Blacutt verovert de bal door een tackle van achteren. Blacutt speelt de bal door. Costabal is nu in balbezit. Costabal schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Eid speelt de bal door. Costabal kopt de bal weg. Klungelig pakt Castello de bal. Reckling rent richting de bal. Reckling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Comay onderschept slim de pass. Comay met een sublieme pass. Santisteban rent richting de bal. Santisteban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cascales is nu in balbezit. Peñafiel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cascales. Cascales krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Santisteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santisteban geeft een lange en hoge pass. Saravia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Abad met een sublieme pass. Reckling rent richting de bal. de la Cruz onderschept slim de pass. Costabal onderschept slim de pass. Costabal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
da Costa geeft een lange en hoge pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal zonder na te denken. Céspedes is nu in balbezit. Céspedes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Céspedes is nu in balbezit. Céspedes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Blacutt passt de bal in één keer door. Reckling rent richting de bal. Cascales verovert de bal door een tackle van achteren. Costabal verovert de bal door een tackle van achteren. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALEN FC 53%, FC Blooming 47%.
MALEN FC - FC Blooming 2:0

63e minuut.
Zamudio speelt de bal door. Blacutt is nu in balbezit. de la Cruz begaat een overtreding. de la Cruz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALEN FC 62%, FC Blooming 38%.
MALEN FC - FC Blooming 2:0