Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Turbión Unión Pieces
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.4
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Irahola verovert de bal door een tackle van achteren. Irahola speelt de bal door. Martinez is nu in balbezit. Martinez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Irahola rent richting de bal. Irahola met een sublieme pass. Martinez is nu in balbezit. Martinez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rea rent richting de bal. Irahola is nu in balbezit. Irahola met een sublieme pass. Martinez rent richting de bal. Martinez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Albino is nu in balbezit. Salvador verovert de bal door een tackle van achteren. Salvador geeft een hoge lob. Irahola is nu in balbezit. Irahola draait met de bal, schiet en ... Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Turbión 70%, Unión Pieces 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Turbión - Unión Pieces 0:0

47e minuut.
Salvador rent richting de bal. Albino verovert de bal door een tackle van achteren. Albino passt de bal in één keer door. Qinta rent richting de bal. Qinta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis geeft een lange en hoge pass. Daar is Mier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinez rent richting de bal. Martinez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Frutos geeft de bal voor. Inworp. Tellez met een snelle inworp. Albino rent richting de bal. Albino geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Arandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Estremadoiro rent richting de bal. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Estremadoiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estremadoiro krijgt een gele kaart. Rea raakt geblesseerd tijdens het duel. Cassaletti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Vera trapt de bal weg. Galvis controleert de bal met de borst. Galvis passt de bal met de wreef. Daar is Qinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qinta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Turbión 44%, Unión Pieces 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Turbión - Unión Pieces 0:0