Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playa Montero Orientioscar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro met een sublieme pass. Rea is nu in balbezit. Rea haalt uit met een fantastische trap. Penadés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Vaca Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca Díez speelt de bal door. Klungelig pakt Chura de bal. Rea verovert de bal door een tackle van achteren. Rea draait met de bal, schiet en ... Penadés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Gonzales kan de bal niet met de borst controleren. El Hage bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales begaat een overtreding. Gonzales krijgt een gele kaart. El Hage raakt geblesseerd tijdens het duel. El Hage zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea rent richting de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea rent richting de bal. Rea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro met een sublieme pass. Chura rent richting de bal. Rea onderschept slim de pass. Rea schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Orozco rent richting de bal. Orozco met een sublieme pass. Chavarría met een sublieme pass. Carrera is nu in balbezit. Carrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Playa Montero - Orientioscar 1:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaca Díez met een snelle inworp. Chavarría rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro geeft een hoge lob. Penadés bokst de bal weg.

44e minuut.
Limachi geeft de bal voor. Inworp. Valdivia met de inworp. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Penadés bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playa Montero 62%, Orientioscar 38%.
Playa Montero - Orientioscar 1:0

49e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Castro speelt de bal door. Rea is nu in balbezit. Rea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chura de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Playa Montero - Orientioscar 1:1

63e minuut.
Camhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Camhi begaat een overtreding. Orozco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Orozco kan niet meer verder spelen. Sotelo komt het veld opgelopen. Sotelo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría onderschept slim de pass. Chavarría speelt de bal door. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Franco kopt de bal weg. Castro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chavarría is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Davalos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rea is nu in balbezit. Rea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gonzales geeft een hoge lob. Vaca Díez kopt de bal weg. Castro probeert de bal aan de voet te houden. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playa Montero 60%, Orientioscar 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Playa Montero - Orientioscar 1:1