Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real montero Litoral Pieces
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Cronembold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisbert onderschept slim de pass. Daar is Gisbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gisbert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Revollo is nu in balbezit. Revollo probeert naar een medespeler te passen. Luján speelt de bal door. Payno rent richting de bal. Payno geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Luján passt de bal zonder na te denken. Perales is nu in balbezit. Perales passt de bal zonder na te denken. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orte bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real montero 43%, Litoral Pieces 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real montero - Litoral Pieces 0:0

46e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Zubieta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubieta probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lazcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales rent richting de bal. Perales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Adad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Gisbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisbert schiet op doel. Choquere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado speelt de bal door. Gisbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisbert haalt uit met een fantastische trap. Choquere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Erlwein geeft een lange en hoge pass. Ortega kopt de bal weg. Cronembold probeert de bal aan de voet te houden. Gisbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisbert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real montero 44%, Litoral Pieces 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real montero - Litoral Pieces 0:0