Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Chapaco Red Colla
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Roselló met een harde bal richting middenveld. Ayala is nu in balbezit. Ayala speelt de bal door. Góngora is nu in balbezit. Góngora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Red Colla 0:1

8e minuut.
Barrio Nuevo verovert de bal door een tackle van achteren. Barrio Nuevo met een sublieme pass. Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes schiet op doel. Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Melgar kan de bal niet met de borst controleren. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar begaat een overtreding. Ayala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soria met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Góngora de bal. Góngora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Red Colla 0:2

11e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Góngora de bal. Góngora schiet op doel. Pedraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Red Colla 0:3

23e minuut.
Yucra is nu in balbezit. Yucra geeft een hoge lob. Barrio Nuevo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Góngora rent richting de bal. Góngora haalt uit met een fantastische trap. Pedraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ayala geeft een hoge lob. Daar is Góngora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medeiros met een sublieme pass. Ayala rent richting de bal. Ayala geeft een hoge lob. Pedraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Red Colla 0:4

30e minuut.
Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria is nu in balbezit. Soria passt de bal in één keer door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Góngora is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Red Colla 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Chapaco 56%, Red Colla 44%.
Club Chapaco - Red Colla 0:5

47e minuut.
Góngora is nu in balbezit. Barrio Nuevo onderschept slim de pass. Cortázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Yucra probeert naar een medespeler te passen. Mallea is nu in balbezit. Mallea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yucra de bal. Yucra passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Chapaco - Red Colla 0:6

50e minuut.
Peredo passt de bal in één keer door. Canelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barboza krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft de bal voor. Melgar probeert de bal aan de voet te houden. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Abrego speelt de bal door. Mallea is nu in balbezit. Cortázar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cortázar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cortázar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mallea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mallea kan niet meer verder spelen. Mariaca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Chapaco 52%, Red Colla 48%.
Club Chapaco - Red Colla 0:6