Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurora Diablos f. C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal in één keer door. Marquéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquidi onderschept slim de pass. Urquidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Comay met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cochamanidis met een snelle inworp. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Urquidi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis onderschept slim de pass. Mayta bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman haalt uit met een fantastische trap. Bruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Villegas passt de bal met de wreef. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal zonder na te denken. Urquidi is nu in balbezit. Urquidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Diablos f. C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora 60%, Diablos f. C. 40%.
Aurora - Diablos f. C. 0:1

52e minuut.
Ponce rent richting de bal. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro passt de bal met de wreef. Sponge is nu in balbezit. Sponge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro rent richting de bal. Ponce begaat een overtreding. Montenegro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plaza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Villanueva met een snelle inworp. Plaza probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villanueva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urquidi rent richting de bal. Urquidi schiet op doel. Bruno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Diablos f. C. 0:2

68e minuut.
Aramayo is nu in balbezit. Aldunate rent richting de bal. Aldunate geeft de bal voor. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Sponge is nu in balbezit. Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce rent richting de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora 40%, Diablos f. C. 60%.
Aurora - Diablos f. C. 0:2