Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blooming ATHELTIC BOLÍVAR FC
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.2
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Barrero probeert naar een medespeler te passen. Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft de bal voor. Pachi is nu in balbezit. Pachi schiet op doel. Rubin de Celis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Hoshino is nu in balbezit. Baldelomar begaat een overtreding. Hoshino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rimba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baldelomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino is nu in balbezit. Hoshino draait met de bal, schiet en ... Paco bokst de bal weg.

20e minuut.
Avilés geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldías met de inworp. Pachi rent richting de bal. Pachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Condori rent richting de bal. Baldelomar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Condori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tintaya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garafulic is nu in balbezit. Hoshino onderschept slim de pass. Hoshino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rimba is nu in balbezit. Saldías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rimba raakt geblesseerd tijdens het duel. Avilés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hoshino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoshino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blooming - ATHELTIC BOLÍVAR FC 0:1

32e minuut.
Garafulic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Condori de bal. Condori passt de bal in één keer door. Hoshino rent richting de bal. Hoshino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Barrero rent richting de bal. Pachi rent richting de bal. Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachi rent richting de bal. Pachi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blooming - ATHELTIC BOLÍVAR FC 1:1

39e minuut.
Pachi passt de bal zonder na te denken. Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintaya verovert de bal door een tackle van achteren. Pachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Schayman passt de bal zonder na te denken. Barrero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tintaya. Barrero moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barrero kan niet meer verder spelen. Valverde komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Avilés geeft een lange en hoge pass. Hoshino kopt de bal weg. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Pachi rent richting de bal. Pachi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blooming 49%, ATHELTIC BOLÍVAR FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blooming - ATHELTIC BOLÍVAR FC 1:1

51e minuut.
Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldelomar onderschept slim de pass. Condori is nu in balbezit. Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blooming - ATHELTIC BOLÍVAR FC 1:2

57e minuut.
Schayman speelt de bal door. Chura is nu in balbezit. Chura passt de bal in één keer door. Pachi is nu in balbezit. Pachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tintaya is nu in balbezit. Condori is nu in balbezit. Pachi verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Schayman kan de bal niet met de borst controleren. Condori onderschept slim de pass. Condori passt de bal met de wreef. Hoshino rent richting de bal. Hoshino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blooming 45%, ATHELTIC BOLÍVAR FC 55%.
blooming - ATHELTIC BOLÍVAR FC 1:2