Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nor Extrajero Green 2 Quinas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada passt de bal zonder na te denken. Cronenbold is nu in balbezit. Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Espada passt de bal met de wreef. Chura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chura passt de bal zonder na te denken. Montoya rent richting de bal. Montoya schiet op doel. Náyar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Alfaro geeft een hoge lob. Tito heeft problemen om de bal te vangen. Montoya is nu in balbezit. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Huanca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabaleta probeert de bal met de borst te controleren. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nor Extrajero 57%, Green 2 Quinas 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nor Extrajero - Green 2 Quinas 0:0

73e minuut.
Tito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta onderschept slim de pass. Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Chura speelt de bal door. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nor Extrajero - Green 2 Quinas 0:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Náyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nor Extrajero 62%, Green 2 Quinas 38%.
Nor Extrajero - Green 2 Quinas 0:1