Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Centro Tribal Quechua
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Isurza passt de bal zonder na te denken. Linares is nu in balbezit. Lima rent richting de bal. Linares onderschept slim de pass. Linares draait met de bal, schiet en ... Osinaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Ortíz geeft een lange en hoge pass. Inworp. López met een snelle inworp. Linares probeert de bal met de borst te controleren. Linares geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
López is nu in balbezit. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Linares is nu in balbezit. Linares draait met de bal, schiet en ... Osinaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Centro - Tribal Quechua 0:1

9e minuut.
Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara geeft de bal voor. Daar is Paco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isurza geeft de bal voor. Daher krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kolher is nu in balbezit. Kolher met een sublieme pass. Pachi is nu in balbezit. Pachi draait met de bal, schiet en ... Zabaleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Centro - Tribal Quechua 1:1

32e minuut.
Kolher met een snelle inworp. Rubio kan de bal niet met de borst controleren. Hinojosa rent richting de bal. Hinojosa met een sublieme pass. Espada geeft een hoge lob. Zabaleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinojosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinojosa krijgt een gele kaart. Linares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isurza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. López is nu in balbezit. Daher is nu in balbezit. Daher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Centro 57%, Tribal Quechua 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Centro - Tribal Quechua 1:1

54e minuut.
Peredo kopt de bal weg. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal zonder na te denken. Pachi is nu in balbezit. Pachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Centro 50%, Tribal Quechua 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Centro - Tribal Quechua 1:1