Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tribal Quechua Green 2 Quinas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Espada de bal. Espada passt de bal met de wreef. Zabaleta met een sublieme pass. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Avaroma geeft de bal voor. Robles kopt de bal weg. Wendt rent richting de bal. Montoya onderschept slim de pass. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Avaroma speelt de bal door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribal Quechua - Green 2 Quinas 0:1

30e minuut.
Rios rent richting de bal. Chura rent richting de bal. Chura speelt de bal door. Montoya rent richting de bal. Montoya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tribal Quechua 63%, Green 2 Quinas 37%.
Tribal Quechua - Green 2 Quinas 0:1

58e minuut.
Rubio geeft de bal voor. Doeltrap. Aragon trapt de bal weg. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Zabaleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
López geeft de bal voor. Isurza is nu in balbezit. Isurza passt de bal met de wreef. Daher is nu in balbezit. Daher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tribal Quechua 43%, Green 2 Quinas 57%.
Tribal Quechua - Green 2 Quinas 0:1