Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green 2 Quinas Team Centro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gonzales onderschept slim de pass. Gonzales passt de bal zonder na te denken. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachi is nu in balbezit. Pachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rios speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Alfaro begaat een overtreding. Alfaro krijgt een gele kaart. Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lima zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pachi is nu in balbezit. Pachi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Aragon trapt de bal weg van het doel. Rodríguez kopt de bal weg. Hinojosa is nu in balbezit. Hinojosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pachi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Qinallata is nu in balbezit. Hinojosa onderschept slim de pass. Pachi rent richting de bal. Pachi haalt uit met een fantastische trap. Aragon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green 2 Quinas - Team Centro 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green 2 Quinas 49%, Team Centro 51%.
Green 2 Quinas - Team Centro 0:1

47e minuut.
Peredo rent richting de bal. Peredo geeft een hoge lob. Chura is nu in balbezit. Pachi onderschept slim de pass. Pachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hinojosa rent richting de bal. Hinojosa haalt uit met een fantastische trap. Qinallata probeert de bal aan de voet te houden. Pachi is nu in balbezit. Pachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green 2 Quinas - Team Centro 0:2

57e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Lima onderschept slim de pass. Zabaleta rent richting de bal. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta passt de bal in één keer door. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Avaroma geeft een hoge lob. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Montoya is nu in balbezit. Montoya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rodríguez met de inworp. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lima raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lima kan niet meer verder spelen. Machicado komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Machicado is nu in balbezit. Rios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machicado. Machicado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green 2 Quinas 57%, Team Centro 43%.
Green 2 Quinas - Team Centro 0:2