Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurora Chocolatada CF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Plaza speelt de bal door. Mayta rent richting de bal. Muguertegui onderschept slim de pass. Muguertegui draait met de bal, schiet en ... Bruno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Plaza speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera is nu in balbezit. Sponge onderschept slim de pass. Sponge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal met de wreef. Sponge heeft problemen om de bal te vangen. Sponge schiet op doel. Candia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Chocolatada CF 1:0

31e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayta verovert de bal door een tackle van achteren. Mayta geeft de bal voor. Klungelig pakt Sponge de bal. Sponge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Chocolatada CF 2:0

40e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka onderschept slim de pass. Willka speelt de bal door. Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - Chocolatada CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora 51%, Chocolatada CF 49%.
Aurora - Chocolatada CF 2:1

46e minuut.
Muguertegui passt de bal met de wreef. Amador rent richting de bal. Amador passt de bal zonder na te denken. Willka rent richting de bal. Willka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aurora - Chocolatada CF 2:2

62e minuut.
Avendaño met de inworp. Willka rent richting de bal. Willka schiet op doel. Araos kopt de bal weg. Willka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Araos rent richting de bal. Araos passt de bal in één keer door. Comay verovert de bal door een tackle van achteren. Avendaño rent richting de bal. Avendaño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yujra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreira met de inworp. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sponge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponge schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Ferreira met de inworp. Plaza rent richting de bal. Plaza speelt de bal door. Sponge is nu in balbezit. Sponge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora 53%, Chocolatada CF 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aurora - Chocolatada CF 2:2