Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green 2 Quinas Chocolatada CF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rubin de Celis met een sublieme pass. Daar is Posadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posadas speelt de bal door. Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Posadas onderschept slim de pass. Posadas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green 2 Quinas - Chocolatada CF 0:1

23e minuut.
Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rios krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Posadas verovert de bal door een tackle van achteren. Posadas met een sublieme pass. Rubin de Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rios rent richting de bal. Posadas onderschept slim de pass. Posadas speelt de bal door. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Araos geeft een hoge lob. Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui draait met de bal, schiet en ... Aragon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green 2 Quinas - Chocolatada CF 0:2

42e minuut.
Chura passt de bal zonder na te denken. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena rent richting de bal. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green 2 Quinas 63%, Chocolatada CF 37%.
Green 2 Quinas - Chocolatada CF 0:2

51e minuut.
Espada is nu in balbezit. Espada probeert naar een medespeler te passen. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Yujra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Candia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rubin de Celis geeft een lange en hoge pass. Bilbao La Vieja rent richting de bal. Rivera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivera krijgt een gele kaart. Bilbao La Vieja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paravicini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Avaroma rent richting de bal. Posadas is nu in balbezit. Posadas passt de bal in één keer door. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Carreño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paravicini rent richting de bal. Paravicini geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een hoge lob. Paravicini kopt de bal weg. Chura rent richting de bal. Chura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green 2 Quinas 39%, Chocolatada CF 61%.
Green 2 Quinas - Chocolatada CF 0:2