Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everton Fútbol Club Academia Cochala
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Na een snelle pass probeert La Serna de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Merida neemt de hoekschop. Stirling krijgt zijn hoofd ertegen. Faldín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
La Serna geeft een hoge lob. Inworp. Merida met een snelle inworp. Calvimontes is nu in balbezit. Calvimontes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Villavicencio speelt de bal door. Ponce de León bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce de León met een sublieme pass. Stirling is nu in balbezit. Stirling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Faldín met een sublieme pass. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio met een sublieme pass. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Inti de bal. Ortíz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortíz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Everton Fútbol Club - Academia Cochala 0:1

41e minuut.
Renjel is nu in balbezit. Stirling verovert de bal door een tackle van achteren. Abdala bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling rent richting de bal. Stirling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everton Fútbol Club 48%, Academia Cochala 52%.
Everton Fútbol Club - Academia Cochala 0:1

53e minuut.
Baldelomar met een sublieme pass. Merida is nu in balbezit. Merida passt de bal zonder na te denken. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faldín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Baldelomar met een sublieme pass. Kudaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ... Inti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton Fútbol Club - Academia Cochala 0:2

71e minuut.
Kudaka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Villazón de bal onder controle te krijgen. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz haalt uit met een fantastische trap. Ramallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton Fútbol Club - Academia Cochala 0:3

80e minuut.
Abdala rent richting de bal. Renjel verovert de bal door een tackle van achteren. Renjel speelt de bal door. Stirling is nu in balbezit. Stirling draait met de bal, schiet en ... Faldín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Montalvan geeft een lange en hoge pass. Ortíz kopt de bal weg. Daar is Inti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudaka rent richting de bal. Kudaka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Rueda passt de bal in één keer door. Berriolo is nu in balbezit. Canedo verovert de bal door een tackle van achteren. Canedo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everton Fútbol Club 55%, Academia Cochala 45%.
Everton Fútbol Club - Academia Cochala 0:3