Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bloomimg AS Less
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Klungelig pakt Mier de bal. Mier passt de bal zonder na te denken. Comay rent richting de bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Langenbacher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bankovic geeft een lange en hoge pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga verovert de bal door een tackle van achteren. Pittaluga geeft een lange en hoge pass. Mier kopt de bal weg. Langenbacher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga passt de bal in één keer door. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - AS Less 1:0

37e minuut.
Montoya probeert naar een medespeler te passen. Crapuzzi is nu in balbezit. Nin Novoa onderschept slim de pass. Rueda onderschept slim de pass. Rueda geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bloomimg - AS Less 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bloomimg 44%, AS Less 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bloomimg - AS Less 1:1

51e minuut.
Orte rent richting de bal. Egüez bereikt de bal nog maar net als eerste. Egüez geeft de bal voor. Crapuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapuzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bankovic geeft een hoge lob. Aramayo heeft problemen om de bal te vangen. Rivero speelt de bal door. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - AS Less 2:1

77e minuut.
Pittaluga probeert naar een medespeler te passen. Rivero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llanos. Llanos krijgt een gele kaart. Rivero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orte komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Pittaluga rent richting de bal. Llanos is nu in balbezit. Pittaluga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pittaluga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bloomimg 47%, AS Less 53%.
Bloomimg - AS Less 2:1