Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club The Strongest Viejo Aymara
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Villavicencio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vespa met een snelle inworp. Daar is Cadima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadima geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Viejo Aymara 1:0

7e minuut.
Leigue haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barbery de bal onder controle te krijgen. Fortún onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pittaluga zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Leigue is nu in balbezit. Leigue haalt uit met een fantastische trap. Ubilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club The Strongest - Viejo Aymara 1:1

13e minuut.
Vespa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespa passt de bal in één keer door. Chaín rent richting de bal. Olmos onderschept slim de pass. Olmos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Viejo Aymara 2:1

20e minuut.
Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tórrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal verovert de bal door een tackle van achteren. Leigue is nu in balbezit. Leigue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Costabal de bal. Barbery rent richting de bal. Costabal is nu in balbezit. Barbery onderschept slim de pass. Barbery geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 52%, Viejo Aymara 48%.
Club The Strongest - Viejo Aymara 2:1

72e minuut.
Hëw controleert de bal met de borst. Hëw met een sublieme pass. Villavicencio is nu in balbezit. Olmos onderschept slim de pass. Olmos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cadima geeft een lange en hoge pass. Daar is Chaín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmos rent richting de bal. Olmos draait met de bal, schiet en ... Botero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Viejo Aymara 3:1

82e minuut.
Leigue speelt de bal door. Costabal is nu in balbezit. Olmos verovert de bal door een tackle van achteren. Olmos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Viejo Aymara 4:1

90e minuut.
Tórrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leigue onderschept slim de pass. Leigue probeert naar een medespeler te passen. Costabal is nu in balbezit. Costabal schiet op doel. Ubilla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 35%, Viejo Aymara 65%.
Club The Strongest - Viejo Aymara 4:1