Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:27
  • Competitiewedstrijd: División C.03
  • Stadion: Bajio Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2757
Bajio Calle Cochala
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Pereyra heeft problemen om de bal te vangen. Rosales speelt de bal door. Quispe rent richting de bal. Quispe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Garza is nu in balbezit. Garza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guillén de bal. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rosales geeft de bal voor. Azurduy kan de bal niet met de borst controleren. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajio - Calle Cochala 0:1

28e minuut.
Pereyra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Plaza de bal. Löhner rent richting de bal. Plaza onderschept slim de pass. Plaza geeft de bal voor. Cassaletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajio 43%, Calle Cochala 57%.
Bajio - Calle Cochala 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Melgar de bal. Melgar met een sublieme pass. Quispe is nu in balbezit. Quispe draait met de bal, schiet en ... Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Guillén geeft een lange en hoge pass. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arequipa krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta passt de bal met de wreef. Garza speelt de bal door. Arequipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajio 48%, Calle Cochala 52%.
Bajio - Calle Cochala 0:1