Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejo Áliz Club Minero
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Mujica probeert naar een medespeler te passen. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo is nu in balbezit. Peredo draait met de bal, schiet en ... Kuajara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vega zal de hoekschop nemen. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Áliz - Club Minero 1:0

41e minuut.
Mujica onderschept slim de pass. Mujica speelt de bal door. Herbas probeert naar een medespeler te passen. Dutra rent richting de bal. Dutra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Áliz 44%, Club Minero 56%.
Viejo Áliz - Club Minero 1:0

48e minuut.
Doeltrap. Romanduff trapt de bal weg van het doel. Ortega speelt de bal door. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo haalt uit met een fantastische trap. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Klungelig pakt Costas de bal. Costas probeert naar een medespeler te passen. Peredo is nu in balbezit. Coro is nu in balbezit. Coro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro speelt de bal door. Peredo rent richting de bal. Peredo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Meneses rent richting de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft de bal voor. Dutra is nu in balbezit. Dutra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Áliz 52%, Club Minero 48%.
Viejo Áliz - Club Minero 1:0