Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Minero Consorcio Centro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Herbas geeft een hoge lob. Osete is nu in balbezit. Osete passt de bal in één keer door. Forteza rent richting de bal. Forteza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Céspedes met een snelle inworp. Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal in één keer door. Forteza heeft problemen om de bal te vangen. Forteza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forteza passt de bal met de wreef. Mujica rent richting de bal. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Minero 67%, Consorcio Centro 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Minero - Consorcio Centro 0:0

61e minuut.
Klein is nu in balbezit. Klein passt de bal zonder na te denken. Bengolea rent richting de bal. Santisteban is nu in balbezit. Santisteban schiet op doel. Gumucio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Céspedes met een sublieme pass. Inworp. Ojeda met de inworp. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Osete bereikt de bal nog maar net als eerste. Osete geeft de bal voor. Coronado kopt de bal weg. Forteza rent richting de bal. Forteza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ortega geeft de bal voor. Taboada is nu in balbezit. Dutra maakt een afschuwelijke overtreding. Dutra krijgt een gele kaart. Taboada raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Osete met een snel genomen vrije trap. Ojeda rent richting de bal. Forteza verovert de bal door een tackle van achteren. Forteza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Minero - Consorcio Centro 0:1

86e minuut.
Osete speelt de bal door. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Minero 45%, Consorcio Centro 55%.
Club Minero - Consorcio Centro 0:1