Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club The Strongest Calle Cochala
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Tórrez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosales met een snelle inworp. Melgar probeert de bal met de borst te controleren. Melgar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista speelt de bal door. Cadima speelt de bal door. Olmos rent richting de bal. Olmos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 53%, Calle Cochala 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club The Strongest - Calle Cochala 0:0

51e minuut.
Jándula rent richting de bal. Jándula met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yupanki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alzérreca met een snelle inworp. Cadima is nu in balbezit. Cadima geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Coronel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vespa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cadima rent richting de bal. Cadima geeft een lange en hoge pass. Cassaletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vespa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alzérreca rent richting de bal. Alzérreca schiet op doel. Cassaletti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 42%, Calle Cochala 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club The Strongest - Calle Cochala 0:0