Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejo Aymara Academia Cochala
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Salces passt de bal zonder na te denken. Leigue is nu in balbezit. Klungelig pakt Leigue de bal. Leigue draait met de bal, schiet en ... Faldín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Aymara - Academia Cochala 1:0

9e minuut.
Lino passt de bal met de wreef. Kudaka is nu in balbezit. Farell maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Farell naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Leigue is nu in balbezit. Leigue passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balboa de bal. Leigue rent richting de bal. Leigue draait met de bal, schiet en ... Faldín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Salces is nu in balbezit. Salces met een sublieme pass. Leigue rent richting de bal. Leigue draait met de bal, schiet en ... Faldín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Faldín trapt de bal weg van het doel. Villavicencio kopt de bal weg. La Serna kan de bal niet met de borst controleren. Leigue bereikt de bal nog maar net als eerste. Leigue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Aymara - Academia Cochala 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Aymara 47%, Academia Cochala 53%.
Viejo Aymara - Academia Cochala 2:0

48e minuut.
Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio speelt de bal door. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Espada heeft problemen om de bal te vangen. Berriolo is nu in balbezit. Lino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lino krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Salces passt de bal met de wreef. Balboa rent richting de bal. Balboa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leigue de bal. Leigue haalt uit met een fantastische trap. Faldín bokst de bal weg.

72e minuut.
Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romay bereikt de bal nog maar net als eerste. Romay geeft een hoge lob. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lino speelt de bal door. La Serna is nu in balbezit. Leigue verovert de bal door een tackle van achteren. Salces bereikt de bal nog maar net als eerste. Salces draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Aymara 42%, Academia Cochala 58%.
Viejo Aymara - Academia Cochala 2:0