Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club The Strongest Everton Fútbol Club
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Inworp. Merida met de inworp. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador schiet op doel. Ubilla probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Everton Fútbol Club 0:1

25e minuut.
Ponce de León met een sublieme pass. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortún is nu in balbezit. Salvador is nu in balbezit. Salvador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Merida heeft problemen om de bal te vangen. Barbery speelt de bal door. Olmos is nu in balbezit. Klungelig pakt Olmos de bal. Olmos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 57%, Everton Fútbol Club 43%.
Club The Strongest - Everton Fútbol Club 0:1

49e minuut.
Canedo is nu in balbezit. Cadima verovert de bal door een tackle van achteren. Cadima met een sublieme pass. Alzérreca rent richting de bal. Alzérreca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tórrez geeft de bal voor. Cadima rent richting de bal. Cadima passt de bal met de wreef. Olmos is nu in balbezit. Olmos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club The Strongest - Everton Fútbol Club 1:1

75e minuut.
Villazón onderschept slim de pass. Villazón geeft de bal voor. Daar is Canedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadima bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hëw is nu in balbezit. Rueda is nu in balbezit. Hëw begaat een overtreding. Rueda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rueda kan niet meer verder spelen. Abdala komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Merida onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbery. Merida is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manggini met een snel genomen vrije trap. Abaroa maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Stirling de bal. Stirling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 47%, Everton Fútbol Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club The Strongest - Everton Fútbol Club 1:1