Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Less Consorcio Centro
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Egüez kan de bal niet met de borst controleren. Crapuzzi rent richting de bal. Osete onderschept slim de pass. Egüez verovert de bal door een tackle van achteren. Egüez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado probeert naar een medespeler te passen. Forteza rent richting de bal. Forteza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Davila rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comay. Davila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castedo met een snel genomen vrije trap. Mier heeft problemen om de bal te vangen. Forteza is nu in balbezit. Forteza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Less 44%, Consorcio Centro 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Less - Consorcio Centro 0:0

55e minuut.
Osete kopt de bal weg. Montoya is nu in balbezit. Cervantes onderschept slim de pass. Cervantes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mier de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coronado zal de hoekschop nemen. Ortega probeert de bal met de borst te controleren. Davila rent richting de bal. Davila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Langenbacher bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Montoya speelt de bal door. Daar is Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueda met een sublieme pass. Egüez bereikt de bal nog maar net als eerste. Egüez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Less - Consorcio Centro 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Less 50%, Consorcio Centro 50%.
AS Less - Consorcio Centro 1:0