Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Minero Calle Cochala
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Melgar rent richting de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal in één keer door. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Garza passt de bal met de wreef. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe passt de bal zonder na te denken. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Minero - Calle Cochala 0:1

16e minuut.
Coronel verovert de bal door een tackle van achteren. Coronel geeft een lange en hoge pass. Rosales geeft een lange en hoge pass. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rosales met een snelle inworp. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melgar raakt geblesseerd tijdens het duel. Melgar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Minero - Calle Cochala 0:2

33e minuut.
Ortega speelt de bal door. Ojeda is nu in balbezit. Met opzet legt De Meza zijn tegenspeler op de grond. De Meza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Minero 44%, Calle Cochala 56%.
Club Minero - Calle Cochala 0:2

46e minuut.
Löhner passt de bal zonder na te denken. Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herbas krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ortega de bal. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe draait met de bal, schiet en ... Palacios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Inworp. Löhner met een snelle inworp. Jándula speelt de bal door. Quispe rent richting de bal. Quispe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Minero 43%, Calle Cochala 57%.
Club Minero - Calle Cochala 0:2