Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejo Áliz Bajio
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Daher onderschept slim de pass. Daher passt de bal in één keer door. Borja is nu in balbezit. Coro onderschept slim de pass. Coro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Áliz - Bajio 1:0

8e minuut.
Romanduff trapt de bal weg. Plaza probeert naar een medespeler te passen. Costas rent richting de bal. Arequipa onderschept slim de pass. Arequipa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vega met een snelle inworp. Coro rent richting de bal. Peralta is nu in balbezit. Coro onderschept slim de pass. Coro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vega zal de hoekschop nemen. Meneses is nu in balbezit. Botero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meneses is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Áliz - Bajio 2:0

37e minuut.
Azurduy onderschept slim de pass. Coro verovert de bal door een tackle van achteren. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro is nu in balbezit. Coro schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garza onderschept slim de pass. Garza passt de bal met de wreef. Arequipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Áliz 50%, Bajio 50%.
Viejo Áliz - Bajio 2:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Galarza de bal onder controle te krijgen. Plaza rent richting de bal. Plaza passt de bal met de wreef. Arequipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Galarza is nu in balbezit. Galarza geeft de bal voor. Guillén heeft problemen om de bal te vangen. Coro rent richting de bal. Coro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Áliz - Bajio 3:0

67e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Vega met een sublieme pass. Coro is nu in balbezit. Peredo rent richting de bal. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Etcheverry met een sublieme pass. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero rent richting de bal. Peredo onderschept slim de pass. Peredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Almendras geeft de bal voor. Pereyra kopt de bal weg. Klungelig pakt Peredo de bal. Coro is nu in balbezit. Coro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Áliz 38%, Bajio 62%.
Viejo Áliz - Bajio 3:0