Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tojos S.C. West Canclón Albion
M3322LE Tactiek WingGame
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
70.5 gemiddelde waardering 74.1
incredible Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Měkkýš kopt de bal weg. Rubinstein met een sublieme pass. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez geeft een lange en hoge pass. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen. Erostarbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Virrantalo passt de bal met de wreef. Cuétara speelt de bal door. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. Baránek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tojos S.C. - West Canclón Albion 0:1

11e minuut.
Rzeźniczak met een snelle inworp. Virrantalo is nu in balbezit. Virrantalo geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Piesiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Baránek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rubinstein speelt de bal door. Mendez is nu in balbezit. Mendez geeft een lange en hoge pass. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen. Erostarbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tojos S.C. - West Canclón Albion 1:1

20e minuut.
Pendleton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ðức Phong. Pendleton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rzeźniczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Głód geeft de bal voor. Harhaj met een sublieme pass. Daar is Głód, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klikats geeft de bal voor. Vlaicu springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tojos S.C. - West Canclón Albion 2:1

27e minuut.
Virrantalo passt de bal zonder na te denken. Rzeźniczak heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Sacta passt de bal zonder na te denken. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Botafoguense krijgt een gele kaart. Harhaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harhaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mendez heeft problemen om de bal te vangen. Mendez geeft een hoge lob. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Měkkýš passt de bal met de wreef. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein met een sublieme pass. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel. Erostarbe bokst de bal weg.

39e minuut.
Livadiotis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harhaj met een snelle inworp. Klikats geeft een hoge lob. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Erostarbe bokst de bal weg.

40e minuut.
Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense passt de bal in één keer door. Cuétara met een sublieme pass. Klungelig pakt Pendleton de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Sacta passt de bal in één keer door. Rubinstein probeert naar een medespeler te passen. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez geeft een hoge lob. Vlaicu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tojos S.C. 52%, West Canclón Albion 48%.
Tojos S.C. - West Canclón Albion 2:1

46e minuut.
Bataini komt het veld opgelopen. Gudermanis komt het veld opgelopen. Dumitru komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dumitru met een sublieme pass. Vreman verovert de bal door een tackle van achteren. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Měkkýš is nu in balbezit. Měkkýš passt de bal met de wreef. Mendez is nu in balbezit. Mendez geeft een lange en hoge pass. Vlaicu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Virrantalo rent richting de bal. Virrantalo met een sublieme pass. Klungelig pakt Bataini de bal. Bataini geeft een lange en hoge pass. Gudermanis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Mendez rent richting de bal. Mendez geeft de bal voor. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Bataini met een sublieme pass. Virrantalo speelt de bal door. Tüfekçi met een sublieme pass. Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mendez kopt de bal weg. Rubinstein rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaudin. Gaudin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Harhaj passt de bal met de wreef. Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikats probeert naar een medespeler te passen. Mendez rent richting de bal. Mendez geeft een lange en hoge pass. Erostarbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bataini passt de bal in één keer door. Virrantalo is nu in balbezit. Virrantalo passt de bal met de wreef. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis schiet op doel. Baránek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bataini is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bataini met de inworp. Virrantalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virrantalo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tojos S.C. 58%, West Canclón Albion 42%.
Tojos S.C. - West Canclón Albion 2:1