Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LixaR West Canclón Albion
5-2-1L-2 Tactiek WingGame
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 74.9
good Schieten incredible
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Virrantalo heeft problemen om de bal te vangen. Virrantalo geeft een hoge lob. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - West Canclón Albion 0:1

11e minuut.
Rzeźniczak passt de bal met de wreef. Virrantalo rent richting de bal. Virrantalo geeft de bal voor. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Bury bokst de bal weg.

28e minuut.
Pendleton passt de bal in één keer door. Virrantalo is nu in balbezit. Virrantalo passt de bal zonder na te denken. Daar is Gudermanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - West Canclón Albion 0:2

31e minuut.
Rzeźniczak met een sublieme pass. Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Dumitru geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - West Canclón Albion 0:3

36e minuut.
Klungelig pakt Dumitru de bal. Dumitru met een sublieme pass. Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Tüfekçi rent richting de bal. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi geeft de bal voor. Gudermanis maakt een snoekduik en kopt de bal. Bury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 66%, West Canclón Albion 34%.
LixaR - West Canclón Albion 0:3

46e minuut.
Bataini komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Virrantalo zal de hoekschop nemen. Ulduz kopt de bal weg. Marynarz heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Virrantalo de bal. Virrantalo geeft de bal voor. Gudermanis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Dumitru geeft de bal voor. Pendleton kopt de bal weg. Virrantalo rent richting de bal. Virrantalo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Doeltrap. Botafoguense komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rzeźniczak met een sublieme pass. Pendleton is nu in balbezit. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton verovert de bal door een tackle van achteren. Pendleton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Virrantalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virrantalo geeft de bal voor. Botafoguense krijgt zijn hoofd ertegen. Bury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense passt de bal zonder na te denken. Virrantalo rent richting de bal. Virrantalo geeft een hoge lob. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Bury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 72%, West Canclón Albion 28%.
LixaR - West Canclón Albion 0:3