Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGACY F.C Ñeque FC.
LA XAVINETA Tactiek Capatt
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 60.1
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Daar is Rago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogosavljević is nu in balbezit. Bogosavljević geeft de bal voor. Rago rent richting de bal. Rago haalt uit met een fantastische trap. Fumaça bokst de bal weg.

11e minuut.
Bonnet speelt de bal door. Guachiculca is nu in balbezit. Zambrano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zambrano naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Ortiz López heeft problemen om de bal te vangen. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri passt de bal in één keer door. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago schiet op doel. Fumaça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Ñeque FC. 1:0

20e minuut.
Ciauşoiu met een sublieme pass. Guachiculca rent richting de bal. Újváry onderschept slim de pass. Rago verovert de bal door een tackle van achteren. Rago haalt uit met een fantastische trap. Fumaça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Ñeque FC. 2:0

21e minuut.
Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu speelt de bal door. Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Ñeque FC. 3:0

24e minuut.
Rago is nu in balbezit. Guachiculca rent richting de bal. Újváry onderschept slim de pass. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ignat onderschept slim de pass. Ignat geeft de bal voor. Daar is Aberle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago haalt uit met een fantastische trap. Fumaça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Trajano speelt de bal door. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachiculca heeft problemen om de bal te vangen. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller geeft de bal voor. Klungelig pakt Trajano de bal. Braafheid is nu in balbezit. Braafheid schiet op doel. Bonnet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Pálffy verovert de bal door een tackle van achteren. Pálffy probeert naar een medespeler te passen. Buljić met een sublieme pass. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago schiet op doel. Fumaça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guachiculca rent richting de bal. Guachiculca schiet op doel. Fumaça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Ñeque FC. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGACY F.C 29%, Ñeque FC. 71%.
LEGACY F.C - Ñeque FC. 4:0

49e minuut.
Suik rent richting de bal. Suik geeft een lange en hoge pass. Ciauşoiu kopt de bal weg. Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca schiet op doel. Fumaça bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Ñeque FC. 5:0

56e minuut.
Ortiz López speelt de bal door. Schiller is nu in balbezit. Schiller passt de bal in één keer door. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal schiet op doel. Bonnet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trajano heeft problemen om de bal te vangen. Suik bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid onderschept slim de pass. Braafheid draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Bizarri probeert naar een medespeler te passen. Rago rent richting de bal. Aberle met een sublieme pass. Klungelig pakt Rago de bal. Rago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Guachiculca passt de bal zonder na te denken. Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Rago is nu in balbezit. Rago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGACY F.C - Ñeque FC. 6:0

75e minuut.
Rago passt de bal in één keer door. Buljić rent richting de bal. Buljić speelt de bal door. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bonnet geeft de bal voor. Klungelig pakt Aberle de bal. Aberle geeft een hoge lob. Schiller rent richting de bal. Schiller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ciauşoiu speelt de bal door. Rago is nu in balbezit. Újváry begaat een overtreding. Újváry krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pálffy onderschept slim de pass. Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Újváry is nu in balbezit. Rago onderschept slim de pass. Rago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Braafheid is nu in balbezit. Trajano onderschept slim de pass. Trajano met een sublieme pass. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rago passt de bal in één keer door. Buljić is nu in balbezit. Buljić passt de bal in één keer door. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGACY F.C 35%, Ñeque FC. 65%.
LEGACY F.C - Ñeque FC. 6:0