Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÍdoloBarce Cárabos Futbol Club
Sergioneta 1 Tactiek 4`4`2
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 61.1
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Ukonaho met een snelle inworp. Breckinridge rent richting de bal. Breckinridge met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Breckinridge passt de bal zonder na te denken. Hristu is nu in balbezit. Wijnaldum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wijnaldum krijgt een gele kaart. Hristu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pedroni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vergara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Cárabos Futbol Club 1:0

14e minuut.
Grisales geeft een hoge lob. Inworp. Mansoor met een snelle inworp. MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Breckinridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge onderschept slim de pass. Breckinridge geeft de bal voor. Hristu krijgt zijn hoofd ertegen. Vergara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutu geeft een lange en hoge pass. Valdés krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Yerli de bal onder controle te krijgen. Apić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÍdoloBarce - Cárabos Futbol Club 1:1

39e minuut.
Klungelig pakt Hernández Pérez de bal. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal zonder na te denken. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Vergara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wielgus de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Cárabos Futbol Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 37%, Cárabos Futbol Club 63%.
ÍdoloBarce - Cárabos Futbol Club 2:1

52e minuut.
Mansoor rent richting de bal. Breckinridge verovert de bal door een tackle van achteren. Breckinridge passt de bal in één keer door. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu draait met de bal, schiet en ... Vergara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
MacIntyre probeert naar een medespeler te passen. Mansoor is nu in balbezit. Mansoor passt de bal in één keer door. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Breckinridge verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
MacIntyre passt de bal met de wreef. Mansoor is nu in balbezit. Mansoor geeft de bal voor. Zagorroza springt en kopt de bal. Apić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÍdoloBarce - Cárabos Futbol Club 2:2

61e minuut.
Grisales bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansoor onderschept slim de pass. Mansoor passt de bal in één keer door. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ... Apić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cerovina met een sublieme pass. Aksu bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre begaat een overtreding. MacIntyre krijgt een gele kaart. Aksu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pedroni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Vergara trapt de bal weg. Mansoor kopt de bal weg. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cerovina met een sublieme pass. MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre speelt de bal door. Mansoor is nu in balbezit. Mansoor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hristu rent richting de bal. MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre geeft een lange en hoge pass. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 47%, Cárabos Futbol Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÍdoloBarce - Cárabos Futbol Club 2:2