Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Canclón Albion interpaal
WingGame Tactiek tactica A
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
71.3 gemiddelde waardering 61.6
incredible Schieten very good
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Varsalllo kopt de bal weg. Ampudia rent richting de bal. Virrantalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virrantalo geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Virrantalo is nu in balbezit. Virrantalo geeft een hoge lob. Guartasaca kopt de bal weg. Rzeźniczak speelt de bal door. Białas heeft problemen om de bal te vangen. Polet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Botafoguense rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 1:0

5e minuut.
Inworp. Virrantalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeźniczak met een sublieme pass. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 2:0

8e minuut.
Varsalllo bereikt de bal nog maar net als eerste. Varsalllo passt de bal in één keer door. Domenech geeft een lange en hoge pass. Predilă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Virrantalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ampudia met een sublieme pass. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. Botafoguense maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 3:0

20e minuut.
Cabezas geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaudin geeft een hoge lob. Botafoguense krijgt zijn hoofd ertegen. Polet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 4:0

21e minuut.
Tüfekçi met een sublieme pass. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak geeft een hoge lob. Pendleton rent richting de bal. Pendleton schiet op doel. Polet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 5:0

24e minuut.
Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense geeft de bal voor. Pendleton controleert de bal met de borst. Pendleton schiet op doel. Polet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 6:0

25e minuut.
Domenech speelt de bal door. Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Virrantalo speelt de bal door. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rzeźniczak met een sublieme pass. Pendleton is nu in balbezit. Trzopek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trzopek krijgt een gele kaart. Pendleton raakt geblesseerd tijdens het duel. Rzeźniczak komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gaudin rent richting de bal. Gaudin geeft een lange en hoge pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton verovert de bal door een tackle van achteren. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bataini kopt de bal weg. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. Polet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Gaudin kopt de bal weg. Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi geeft de bal voor. Pendleton springt en kopt de bal. Polet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 7:0

43e minuut.
Livadiotis passt de bal met de wreef. Głód probeert naar een medespeler te passen. Virrantalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virrantalo geeft een hoge lob. Botafoguense springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 8:0

44e minuut.
Botafoguense verovert de bal door een tackle van achteren. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton speelt de bal door. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 9:0

45e minuut.
Lalama komt het veld opgelopen. Dumitru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Canclón Albion 26%, interpaal 74%.
West Canclón Albion - interpaal 9:0

50e minuut.
Głód geeft een hoge lob. Klungelig pakt Botafoguense de bal. Guartasaca probeert naar een medespeler te passen. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Friðþjófsson de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Głód. Friðþjófsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ampudia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Predilă is nu in balbezit. Predilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 9:1

69e minuut.
Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru geeft een lange en hoge pass. Pendleton rent richting de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 10:1

71e minuut.
Rzeźniczak heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. Polet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 11:1

74e minuut.
Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak geeft de bal voor. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton met een sublieme pass. Botafoguense rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Botafoguense rent richting de bal. Pendleton rent richting de bal. Świerk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pendleton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pendleton legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Polet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pendleton de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerk. Świerk krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bataini met een sublieme pass. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzopek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pendleton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pendleton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - interpaal 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Canclón Albion 31%, interpaal 69%.
West Canclón Albion - interpaal 12:1