Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cárabos Futbol Club LEGACY F.C
4`4`2 Tactiek LA XAVINETA
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 64.7
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Morici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu onderschept slim de pass. Ciauşoiu geeft een hoge lob. Rago maakt een snoekduik en kopt de bal. Vergara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
MacIntyre speelt de bal door. Mutu met een sublieme pass. Zagorroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorroza haalt uit met een fantastische trap. Bonnet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - LEGACY F.C 1:0

11e minuut.
Inworp. Mansoor met de inworp. MacIntyre speelt de bal door. Zagorroza is nu in balbezit. Zagorroza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bizarri is nu in balbezit. Bizarri met een sublieme pass. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass. Rago krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bizarri met een sublieme pass. Rago is nu in balbezit. Wijnaldum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wijnaldum krijgt een gele kaart. Rago raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guachiculca neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Guachiculca rent richting de bal. MacIntyre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guachiculca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guachiculca neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cárabos Futbol Club - LEGACY F.C 1:1

24e minuut.
Vuchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuchev passt de bal zonder na te denken. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass. Rago springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bizarri passt de bal zonder na te denken. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachiculca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cárabos Futbol Club 62%, LEGACY F.C 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cárabos Futbol Club - LEGACY F.C 1:1

53e minuut.
Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIntyre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guachiculca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rago wilt de vrije trap nemen. Vergara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - LEGACY F.C 1:2

61e minuut.
Klungelig pakt Wijnaldum de bal. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago passt de bal zonder na te denken. Guachiculca rent richting de bal. Guachiculca schiet op doel. Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Buljić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rago de bal. Rago speelt de bal door. Guachiculca rent richting de bal. Guachiculca haalt uit met een fantastische trap. Vergara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - LEGACY F.C 1:3

77e minuut.
Ciauşoiu passt de bal in één keer door. Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca passt de bal zonder na te denken. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vuchev rent richting de bal. Bizarri probeert naar een medespeler te passen. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu geeft een hoge lob. Rago krijgt zijn hoofd ertegen. Vergara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Wielgus heeft problemen om de bal te vangen. Buljić is nu in balbezit. Buljić passt de bal in één keer door. Rago rent richting de bal. Rago draait met de bal, schiet en ... Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buljić geeft de bal voor. Rago maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - LEGACY F.C 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cárabos Futbol Club 63%, LEGACY F.C 37%.
Cárabos Futbol Club - LEGACY F.C 1:4