Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ñeque FC. ÍdoloBarce
Capatt Tactiek Sergioneta 1
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 62.7
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Pedroni kopt de bal weg. Klungelig pakt Aberle de bal. Fumaça is nu in balbezit. Pekař verovert de bal door een tackle van achteren. Pekař schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - ÍdoloBarce 0:1

8e minuut.
Újváry verovert de bal door een tackle van achteren. Újváry geeft een lange en hoge pass. Braafheid rent richting de bal. Braafheid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ñeque FC. - ÍdoloBarce 1:1

10e minuut.
Grisales met een sublieme pass. Hristu is nu in balbezit. Zambrano begaat een overtreding. Zambrano krijgt een gele kaart. Hristu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedroni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pekař springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - ÍdoloBarce 1:2

19e minuut.
Ortiz López passt de bal in één keer door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedroni. Pedroni krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Grisales geeft de bal voor. Aberle kopt de bal weg. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař schiet op doel. Fumaça werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - ÍdoloBarce 1:3

34e minuut.
Hristu kopt de bal weg. Pekař rent richting de bal. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař verovert de bal door een tackle van achteren. Pekař draait met de bal, schiet en ... Fumaça bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - ÍdoloBarce 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ñeque FC. 62%, ÍdoloBarce 38%.
Ñeque FC. - ÍdoloBarce 1:4

57e minuut.
Aberle geeft de bal voor. Inworp. Breckinridge met een snelle inworp. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ortiz López probeert naar een medespeler te passen. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Grisales ... Strafschop! Grisales krijgt een gele kaart. Casal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortiz López legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Apić bokst de bal weg.

68e minuut.
Casal rent richting de bal. Casal geeft de bal voor. Braafheid is nu in balbezit. Braafheid draait met de bal, schiet en ... Apić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - ÍdoloBarce 2:4

90e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Hristu passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Fumaça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - ÍdoloBarce 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ñeque FC. 48%, ÍdoloBarce 52%.
Ñeque FC. - ÍdoloBarce 2:5