Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C BRANCOS C.D Asencio
ZIDANE Tactiek ascenso
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 56.1
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Klungelig pakt Zumba de bal. Burneo rent richting de bal. Burneo probeert naar een medespeler te passen. Masaganda rent richting de bal. Masaganda haalt uit met een fantastische trap. Liutinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Topalov is nu in balbezit. Topalov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Konopecki de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Novo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - C.D Asencio 1:0

11e minuut.
Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov is nu in balbezit. Mrožko onderschept slim de pass. Mrožko geeft een lange en hoge pass. Masaganda krijgt zijn hoofd ertegen. Liutinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zumba is nu in balbezit. Zumba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C BRANCOS - C.D Asencio 1:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laranjeiro is nu in balbezit. Laranjeiro geeft een hoge lob. Masaganda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mrožko probeert naar een medespeler te passen. Daar is De la Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Barrera probeert naar een medespeler te passen. Zumba is nu in balbezit. Zumba schiet op doel. Liutinskis bokst de bal weg.

19e minuut.
Laranjeiro is nu in balbezit. Laranjeiro passt de bal zonder na te denken. Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - C.D Asencio 1:2

20e minuut.
Marcet met een snelle inworp. Laranjeiro rent richting de bal. Laranjeiro geeft een lange en hoge pass. Masaganda krijgt zijn hoofd ertegen. Liutinskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - C.D Asencio 1:3

24e minuut.
Galinho is nu in balbezit. Galinho geeft de bal voor. Sojka is nu in balbezit. Klungelig pakt Sojka de bal. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sojka is nu in balbezit. Sojka schiet op doel. Novo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - C.D Asencio 2:3

30e minuut.
Burneo rent richting de bal. Burneo passt de bal in één keer door. Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - C.D Asencio 2:4

33e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Burneo rent richting de bal. Burneo speelt de bal door. Zumba is nu in balbezit. Zumba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - C.D Asencio 2:5

38e minuut.
Topalov is nu in balbezit. Topalov geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro is nu in balbezit. Sojka is nu in balbezit. Sojka schiet op doel. Novo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mrožko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - C.D Asencio 3:5

45e minuut.
Laranjeiro speelt de bal door. Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda passt de bal met de wreef. Zumba is nu in balbezit. Zumba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 69%, C.D Asencio 31%.
F.C BRANCOS - C.D Asencio 3:5

54e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio geeft een lange en hoge pass. Rantama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantama geeft de bal voor. Sojka krijgt zijn hoofd ertegen. Novo bokst de bal weg.

73e minuut.
Stăvaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea passt de bal in één keer door. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov geeft een lange en hoge pass. Novo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Rivera speelt de bal door. Konopecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda onderschept slim de pass. Masaganda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rantama geeft de bal voor. Inworp. Marcet met een snelle inworp. Laranjeiro geeft de bal voor. Masaganda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zumba rent richting de bal. Zumba probeert naar een medespeler te passen. Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda haalt uit met een fantastische trap. Liutinskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - C.D Asencio 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 56%, C.D Asencio 44%.
F.C BRANCOS - C.D Asencio 3:6