Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund df Màs que fu
b Tactiek 240625-343
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


11e minuut.
Gasol Gasolina verovert de bal door een tackle van achteren. Gasol Gasolina passt de bal met de wreef. Morillo rent richting de bal. García Pérez rent richting de bal. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gasol Gasolina passt de bal in één keer door. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez passt de bal met de wreef. García Pérez rent richting de bal. García Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Walteros trapt de bal weg van het doel. Yánez kopt de bal weg. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 43%, Màs que fu 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Dortmund df - Màs que fu 0:0

51e minuut.
García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melinte. Melinte krijgt een gele kaart. Farfán raakt geblesseerd tijdens het duel. Gasol Gasolina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Melinte speelt de bal door. Utov is nu in balbezit. Utov passt de bal zonder na te denken. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yánez rent richting de bal. Szmit verovert de bal door een tackle van achteren. Szmit probeert naar een medespeler te passen. Utov is nu in balbezit. Utov geeft een hoge lob. Granda bokst de bal weg.

63e minuut.
Manfugaz geeft de bal voor. García Pérez is nu in balbezit. Manfugaz onderschept slim de pass. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Utov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez is nu in balbezit. Yánez met een sublieme pass. García Pérez heeft problemen om de bal te vangen. García Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Melinte met een sublieme pass. Varela is nu in balbezit. Farfán begaat een overtreding. Farfán krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez passt de bal in één keer door. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Màs que fu 1:0

79e minuut.
Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Utov onderschept slim de pass. Utov passt de bal in één keer door. Reyer rent richting de bal. Reyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cedeño is nu in balbezit. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina passt de bal in één keer door. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Velicu rent richting de bal. Velicu passt de bal in één keer door. Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez haalt uit met een fantastische trap. Walteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 40%, Màs que fu 60%.
Borussia Dortmund df - Màs que fu 1:0