Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ñeque FC. West Canclón Albion
Capatt Tactiek WingGame
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 72.1
very good Schieten incredible
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Daar is Conk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conk speelt de bal door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Tüfekçi heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçi met een sublieme pass. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Fumaça werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - West Canclón Albion 0:1

8e minuut.
Daar is Rzeźniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak passt de bal met de wreef. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - West Canclón Albion 0:2

19e minuut.
Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Virrantalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virrantalo geeft een hoge lob. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - West Canclón Albion 0:3

21e minuut.
Livadiotis probeert naar een medespeler te passen. Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi passt de bal met de wreef. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. Fumaça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Schiller rent richting de bal. Schiller geeft een hoge lob. Głód heeft problemen om de bal te vangen. Braafheid rent richting de bal. Braafheid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - West Canclón Albion 1:3

35e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi passt de bal met de wreef. Újváry met een sublieme pass. Klungelig pakt Rzeźniczak de bal. Rzeźniczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ortiz López onderschept slim de pass. Ortiz López passt de bal met de wreef. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Braafheid rent richting de bal. Braafheid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Dumitru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ñeque FC. 67%, West Canclón Albion 33%.
Ñeque FC. - West Canclón Albion 1:3

54e minuut.
Virrantalo passt de bal met de wreef. Bataini probeert naar een medespeler te passen. Dumitru speelt de bal door. Daar is Botafoguense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botafoguense schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Braafheid kopt de bal weg. Dumitru rent richting de bal. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan geeft een lange en hoge pass. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal haalt uit met een fantastische trap. Erostarbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - West Canclón Albion 2:3

63e minuut.
Aberle is nu in balbezit. Botafoguense onderschept slim de pass. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - West Canclón Albion 2:4

66e minuut.
Újváry rent richting de bal. Botafoguense onderschept slim de pass. Conk is nu in balbezit. Botafoguense verovert de bal door een tackle van achteren. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Fumaça bokst de bal weg.

71e minuut.
Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense verovert de bal door een tackle van achteren. Botafoguense met een sublieme pass. Pendleton heeft problemen om de bal te vangen. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Virrantalo probeert naar een medespeler te passen. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - West Canclón Albion 2:5

79e minuut.
Livadiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Livadiotis geeft een hoge lob. Daar is Aberle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Fumaça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Újváry geeft een lange en hoge pass. Schiller is nu in balbezit. Schiller passt de bal in één keer door. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak onderschept slim de pass. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Głód met een sublieme pass. Virrantalo met een sublieme pass. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. Fumaça maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - West Canclón Albion 2:6

87e minuut.
Casal speelt de bal door. Braafheid is nu in balbezit. Pendleton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pendleton krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Dumitru geeft een lange en hoge pass. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. Fumaça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ñeque FC. - West Canclón Albion 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ñeque FC. 67%, West Canclón Albion 33%.
Ñeque FC. - West Canclón Albion 2:7