Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cárabos Futbol Club Tojos S.C.
4`4`2 Tactiek M3322LE
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 70.2
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Mansoor speelt de bal door. Daar is Mutu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutu passt de bal met de wreef. Zagorroza is nu in balbezit. Zagorroza draait met de bal, schiet en ... Carabajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Harhaj kopt de bal weg. Monteil is nu in balbezit. Monteil geeft de bal voor. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Měkkýš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendez is nu in balbezit. Mendez geeft de bal voor. Vlaicu springt en kopt de bal. Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mendez zal de hoekschop nemen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:2

22e minuut.
Měkkýš met de inworp. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein probeert naar een medespeler te passen. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez geeft de bal voor. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:3

24e minuut.
Wijnaldum geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monteil met de inworp. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Měkkýš met de inworp. Rubinstein probeert naar een medespeler te passen. Monteil probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:4

33e minuut.
Mendez passt de bal met de wreef. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Wijnaldum probeert de bal aan de voet te houden. Vergara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:5

37e minuut.
Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wijnaldum de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mendez zal de hoekschop nemen. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Monteil passt de bal met de wreef. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez geeft een hoge lob. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vergara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:6

42e minuut.
Sacta is nu in balbezit. Sacta passt de bal zonder na te denken. Mendez rent richting de bal. Mendez geeft een hoge lob. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen. Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wijnaldum probeert naar een medespeler te passen. Mendez probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Vergara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cárabos Futbol Club 64%, Tojos S.C. 36%.
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:6

47e minuut.
Inworp. Mendez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubinstein geeft een hoge lob. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vergara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:7

49e minuut.
Mendez met de inworp. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein geeft de bal voor. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen. Vergara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:8

55e minuut.
Harhaj met de inworp. Monteil rent richting de bal. Monteil geeft een lange en hoge pass. Vlaicu springt en kopt de bal. Vergara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:9

68e minuut.
MacIntyre speelt de bal door. Valdés is nu in balbezit. Vreman begaat een overtreding. Vreman krijgt een gele kaart. Valdés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacIntyre neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Carabajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Monteil controleert de bal met de borst. Monteil geeft de bal voor. Wijnaldum kan de bal niet met de borst controleren. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Monteil is nu in balbezit. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnaldum onderschept slim de pass. Monteil verovert de bal door een tackle van achteren. Monteil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein passt de bal met de wreef. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez geeft de bal voor. Vlaicu is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mendez passt de bal in één keer door. Měkkýš probeert naar een medespeler te passen. Rubinstein rent richting de bal. Rubinstein geeft de bal voor. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Saviola geeft een hoge lob. Mansoor rent richting de bal. Mansoor passt de bal in één keer door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zagorroza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cárabos Futbol Club 58%, Tojos S.C. 42%.
Cárabos Futbol Club - Tojos S.C. 0:9