Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
interpaal F.C BRANCOS
tactica A Tactiek ZIDANE
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
32 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten excellent
formidable Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Topalov geeft een lange en hoge pass. Sojka maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Białas de bal onder controle te krijgen. Polet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech geeft een hoge lob. Friðþjófsson kopt de bal weg. Predilă is nu in balbezit. Predilă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
interpaal - F.C BRANCOS 1:0

5e minuut.
Stăvaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Juncal komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Polet trapt de bal weg. Friðþjófsson rent richting de bal. Friðþjófsson speelt de bal door. Predilă is nu in balbezit. Predilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varsalllo bereikt de bal nog maar net als eerste. Varsalllo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
interpaal - F.C BRANCOS 2:0

17e minuut.
Domenech rent richting de bal. Domenech passt de bal zonder na te denken. Varsalllo speelt de bal door. Predilă rent richting de bal. Predilă haalt uit met een fantastische trap. Liutinskis bokst de bal weg.

22e minuut.
Klungelig pakt Ampudia de bal. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos speelt de bal door. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ampudia verovert de bal door een tackle van achteren. Ampudia met een sublieme pass. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Predilă rent richting de bal. Predilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Juncal trapt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki passt de bal in één keer door. Topalov rent richting de bal. Topalov geeft een hoge lob. Polet bokst de bal weg.

32e minuut.
Ampudia probeert naar een medespeler te passen. Friðþjófsson rent richting de bal. Friðþjófsson geeft een hoge lob. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Topalov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sojka de bal. Świerk begaat een overtreding. Świerk krijgt een gele kaart. Sojka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mircea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Guartasaca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sojka rent richting de bal. Sojka haalt uit met een fantastische trap. Polet bokst de bal weg. Polet speelt de bal door. Friðþjófsson kopt de bal weg. Predilă rent richting de bal. Predilă draait met de bal, schiet en ... Liutinskis bokst de bal weg.

39e minuut.
Predilă heeft problemen om de bal te vangen. Bădălan rent richting de bal. Predilă verovert de bal door een tackle van achteren. Predilă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Juncal de bal onder controle te krijgen. Liutinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Friðþjófsson is nu in balbezit. Friðþjófsson haalt uit met een fantastische trap. Liutinskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Predilă rent richting de bal. Predilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
interpaal - F.C BRANCOS 3:0

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Liutinskis niet meer kan verder spelen. Älderman komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Domenech passt de bal met de wreef. Varsalllo heeft problemen om de bal te vangen. Varsalllo probeert naar een medespeler te passen. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Varsalllo passt de bal zonder na te denken. Domenech geeft een lange en hoge pass. Juncal is nu in balbezit. Friðþjófsson is nu in balbezit. Friðþjófsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: interpaal 44%, F.C BRANCOS 56%.
interpaal - F.C BRANCOS 3:0

50e minuut.
Bădălan kopt de bal weg. Domenech speelt de bal door. Friðþjófsson met een sublieme pass. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă haalt uit met een fantastische trap. Älderman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Älderman speelt de bal door. Mircea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Predilă rent richting de bal. Predilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Älderman trapt de bal weg van het doel. Friðþjófsson is nu in balbezit. Friðþjófsson speelt de bal door. Predilă rent richting de bal. Predilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Friðþjófsson zal de hoekschop nemen. Daar is Mircea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predilă is nu in balbezit. Predilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Friðþjófsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðþjófsson passt de bal zonder na te denken. Varsalllo rent richting de bal. Varsalllo schiet op doel. Älderman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Friðþjófsson onderschept slim de pass. Friðþjófsson passt de bal met de wreef. Predilă rent richting de bal. Predilă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rantama de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
interpaal - F.C BRANCOS 4:0

73e minuut.
Mircea probeert naar een medespeler te passen. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov speelt de bal door. Sojka rent richting de bal. Sojka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Varsalllo bereikt de bal nog maar net als eerste. Varsalllo probeert naar een medespeler te passen. Predilă is nu in balbezit. Predilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
interpaal - F.C BRANCOS 5:0

82e minuut.
Predilă rent richting de bal. Friðþjófsson probeert naar een medespeler te passen. Varsalllo is nu in balbezit. Varsalllo draait met de bal, schiet en ... Älderman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
interpaal - F.C BRANCOS 6:0

85e minuut.
Inworp. Ampudia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Friðþjófsson is nu in balbezit. Friðþjófsson geeft de bal voor. Predilă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: interpaal 43%, F.C BRANCOS 57%.
interpaal - F.C BRANCOS 6:0