Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D Asencio LEGACY F.C
ascenso Tactiek LA XAVINETA
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
54.8 gemiddelde waardering 65
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuchev verovert de bal door een tackle van achteren. Bizarri geeft een lange en hoge pass. Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mrožko geeft een hoge lob. Vuchev kopt de bal weg. Rubio probeert de bal aan de voet te houden. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Ciauşoiu de bal. Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rago de bal. Guachiculca rent richting de bal. Guachiculca schiet op doel. Novo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tudor is nu in balbezit. Tudor passt de bal in één keer door. Buljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buljić geeft een hoge lob. Guachiculca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - LEGACY F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Asencio 57%, LEGACY F.C 43%.
C.D Asencio - LEGACY F.C 0:1

49e minuut.
Ignat met een sublieme pass. Buljić rent richting de bal. Buljić geeft een hoge lob. Daar is Rago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rago draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachiculca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - LEGACY F.C 0:2

52e minuut.
Bonnet speelt de bal door. Rago kopt de bal weg. Buljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buljić geeft een lange en hoge pass. Guachiculca krijgt zijn hoofd ertegen. Novo bokst de bal weg.

56e minuut.
Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu met een sublieme pass. Rago is nu in balbezit. Rago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - LEGACY F.C 0:3

57e minuut.
Marcet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zumba de bal. Zumba passt de bal met de wreef. Rago rent richting de bal. Rago draait met de bal, schiet en ... Novo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachiculca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - LEGACY F.C 0:4

68e minuut.
Rago is nu in balbezit. Guachiculca rent richting de bal. Laranjeiro speelt de bal door. Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Bizarri passt de bal in één keer door. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu passt de bal zonder na te denken. Rago is nu in balbezit. Rago haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Asencio 60%, LEGACY F.C 40%.
C.D Asencio - LEGACY F.C 0:4