Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Màs que fu ÍdoloBarce
240625-343 Tactiek Sergioneta 1
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Utov met een sublieme pass. Reyer is nu in balbezit. Cerovina rent richting de bal. Reyer onderschept slim de pass. Reyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Varela rent richting de bal. Ukonaho onderschept slim de pass. Ukonaho geeft een lange en hoge pass. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Manfugaz geeft een lange en hoge pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco speelt de bal door. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Asunción geeft een hoge lob. Stegemann geeft de bal voor. Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Asunción de bal. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfugaz is nu in balbezit. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristu draait met de bal, schiet en ... Walteros bokst de bal weg. Klungelig pakt Pekař de bal. Pekař draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - ÍdoloBarce 0:1

35e minuut.
Walteros probeert naar een medespeler te passen. Utov kopt de bal weg. Stegemann is nu in balbezit. Reyer onderschept slim de pass. Reyer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Màs que fu 56%, ÍdoloBarce 44%.
Màs que fu - ÍdoloBarce 0:1

48e minuut.
Varela kopt de bal weg. Breckinridge is nu in balbezit. Breckinridge passt de bal met de wreef. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Walteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - ÍdoloBarce 0:2

51e minuut.
Varela rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zurita met een snelle inworp. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Yerli is nu in balbezit. Reyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yerli raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerovina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blanco kopt de bal weg. Hristu is nu in balbezit. Hristu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Yerli geeft de bal voor. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit passt de bal met de wreef. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer haalt uit met een fantastische trap. Apić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Breckinridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass. Pekař springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Breckinridge verovert de bal door een tackle van achteren. Breckinridge probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ukonaho de bal onder controle te krijgen. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Walteros bokst de bal weg.

86e minuut.
Hernández geeft een hoge lob. Stegemann kopt de bal weg. Utov met een sublieme pass. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Màs que fu 58%, ÍdoloBarce 42%.
Màs que fu - ÍdoloBarce 0:2